TVRR

duminică, 24 iunie 2012

Tipic Năstase. A luat-o în gât.



Ce fel de vânător ratează de la o distaţă aşa de mică?
Din empatie, când am auzit vestea, m-am împuşcat şi eu fix în gât, cu două shoturi de jagermeister, calibrul 40 ml.
Nici măcar nu ştiu în ce fel să mă apropii de subiectul ăsta. Pe de-o parte e penibil şi tre să facem mişto de el, că s-a zgâriat la gât şi a făcut bubiţa, şi e de râs.
Pe de altă parte trebuie să fim trişti. E o tentativă de sinucidere, totuşi.
Cred că o atitudine care să le înglobeze pe amândouă ar fi “e trist că doar s-a zgâriat la gât”.
Dar cel mai trist e că acum tot subiectul o să fie tratat pe partea socială. Empatie, dramă de familie, vai săracu. Deja e irelevant că e un corupt condamnat.
Şi multă ştangă în gât lu’ Ponta, care reuşeşte să găsească latura politică în orice şi vinovatul Băsescu. “Eşti mulţumit, Băsescu, că s-a împuşcat Bombonel?”.
Totul e vina lui Băsescu. Chiar şi plagiatura lui băşită, de care o să uite toată lumea, fiind îngropată de căcatul ăsta mai mare, e vina lui Băsescu. Că la ordin politic a fost scos fix acum doctoratul copy-paste pe interval.
Da. Chiar cred că scandalul cu plagiatura a pornit pe comandă politică.
Dar asta nu face doctoratul ăla mai puţin plagiat. E ca şi cum m-ar prinde păduraru’ violand un urs şi aş răcni că m-a urmărit că are ceva cu mine. Da. Poate m-a urmărit că are ceva cu mine, da’ nu m-a luat el de pulă şi a băgat-o un în urs. Plagiatul e plagiat.
Cred că şi dacă ar veni extratereştri să ne fută în cur cu puli laser, Ponta ar urla, în timp ce e dublu penetrat: “SPER CĂ EŞTI MULŢUMIT, TRAIAN BĂSESCU. ASTA VOIAI, NU? SĂ FIE TOT MAPAMONDUL FUTUT ÎN CUR DE EXTRATERŞTRI CU PULI LASER!”
Şi Antonescu ar fi la 5 metri în spate: “Abia m-am trezit şi nu ştiu despre ce e vorba, dar sunt complet de acord cu Ponta”.
Dar să ne întoarcem la Bombonel. Bombonel e un băiat deştept. Ştie unde e poziţionată sfecla pe om şi cum să o ochească. Dacă voia să se sinucidă, reuşea. Nu e mare filosofie. Nu poţi să te sinucizi puţin. Nu e ca şi cum şi-a pus ţeava pe frunte şi a decis brusc “băi, asta ar fi o sinucidere prea multă. Hai să mă sinucid puţin, numai în gât”. Bine că n-a sărit pe geam de la etajul 1, să-şi umfle o articulaţie. sau să se spânzure de-o pulpă.
Deci n-a fost nici o tentativă de sinucidere. A fost o reuşită de dramatizare.

Niciun comentariu:

Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu