TVRR

luni, 25 iunie 2012

Cerem președintelui Traian Băsescu să facă dreptate victimelor Mineriadelor !


Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România, împreună cu alte ONG-uri, organizează astăzi luni 25 iunie 2012 între orele 15.00-16.00, în Bucureşti,  pe trotuarul din fata sediului Președenției României  – Palatul Cotroceni, o adunare publică.
Cu prilejul întrevederii pe care o vom avea cu Președintele Traian Băsescu, vom cere ca acesta să respingă cererea de grațiere a infractorului Adrian Năstase. Amintim faptul că acest infractor de drept comun, condamnat definitiv și irevocabil într-un dosar de corupție, caută prin tot felul de tertipuri să evite executarea binemeritatei pedepse cu pușcăria.
Adrian Năstase a ocupat în perioada guvernului provizoriu FSN din 1990 funcția de purtător de cuvânt al Guvernului Iliescu-Roman, fiind responsabil alături de ceilalți lideri FSN de organizarea represiunii sângeroase din iunie 1990, cunoscută sub numele de Mineriada 13-15 iunie 1990.
 Iată că Justiția Divină și-a găsit ecoul în Justiția Română, chiar dacă mai târziu, după 22 de ani de la crimele din Piața Universității, și sperăm ca ea să nu se oprească doar aici. Ion Iliescu, Petre Roman și alții își așteaptă în continuare “răsplata” pentru crimele lor.
Nădăjduim că Președintele tuturor românilor, dl. Traian Băsescu, se va ralia acestui act de justiție și nu va interveni împotriva ducerii lui la bun sfârșit. Sufletele celor uciși în Mineriadă și lacrimile copiilor rămași orfani în urma genocidului din Piața Universității, cer DREPTATE și pedepsirea celor vinovați.

Președinte AVMR
Ene Viorel



Un comentariu:

Anonim spunea...

D-le te compatimesc pentru agresivitatea pe care o ai!

Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu