TVRR

sâmbătă, 4 iunie 2011

Streaming-ul video - o alternativă de viitor față de presa audio-vizuală controlată de Noua Ordine Mondială


În condițiile în care din ce în ce mai mulți oameni au acces la internet și folosesc portalurile de comunicare de tip twitter sau facebook, transmisiunile video în direct - de la diferite evenimente, făcute cu un banal telefon, fără nici un fel de costuri, vor sparge monopolul marilor trusturi de presă care plătesc bani grei pentru transmisii prin satelit - în direct.

Astăzi am transmis aproape integral (fiind preluat de peste 20 de site-uri) in direct, filmarea marșului pentru normalitate, organizat de Noua Dreaptă.

Peste 300 de utilizatori online au urmărit, pe parcursul celor 2 ore de marș, transmisia făcută cu telefonul de mine.



Urmează pe data de 13 iunie, orele 16, transmiterea în direct a comemorării mineriadei din 13-15 iunie 1990, de la Piața Universității, organizată de Asociația Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România (AVMR), și pichetul de protest de Ziua Refugiatului (20 iunie) din fața Ambasadei Israelului din București.

Un comentariu:

manoliu spunea...

Marşul Diversităţii -AMESTEC INTERNATIONAL IN TREBURILE INTERNE ALE ROMANIEI-actiune mercenara si terorista a ambasadelor

Marşul Diversităţii actiune terorista mercenara organizata de ambasade straine in Romania pentru promovarea DEGRADARII UMANE in Romania.

Atrag atentia, ca aceasta actiune este o actiune masonica saranista si are ca scop reducerea numarului de locuitori pe aceasta planeta si in spatele acestei actiuni sunt B`nai B`rith, SOROS, Kissinger si FMI.

Fac apel la intreaga clasa politica si mai ales la acei romani de buna credinta sa ia act de faptul ca Marşul Diversităţii este un AMESTEC INTERNATIONAL IN TREBURILE INTERNE ALE ROMANIEI si sa inceapa de urgenta toate demersurile pentru EXPULZAREA MEMBRILOR AMBASADELOR STRAINE CARE AU ORGANIZAT SI PARTICIPAT LA ACEST MARS, deoarece este o actiune terorista si mercenara pentru a impune cu forta strazi DEGRADAREA UMANA in Romania, intrucat incalca art, 2 pct. 7 din Rezolutia ONU nr 2625/1970.

AMESTEC INTERNATIONAL IN TREBURILE INTERNE ALE ROMANIEI a persoanele straine si mai ales membre ale ambasadelor straine care participa la aceasta actiune terorista si mercenara pentru impunerea cu forta strazi a HOMOSEXUALITATII in Romania, adica a DEGRADARII UMANE in Romania si mai mult, nu sunt bani , dar pe banii Romanilor se fac operatii de schimbare de sex, adica sunt gratuite, aceste pesrsoane trebuie expulzate de urgenta din Romania, dar cu o clasa politica care fura tot rade tot si singura lor grija este sa se puna bine cu POARTA, adica cu JIDANII AMERICANI sa le apere furaciunile si distrugerile din Romania, nu se implica in aceasta actiune grava de imixtiune in treburile interne ale Romaniei.

O clasa politica lipsita de morala si care la doua vorbe, cer de trei ori: fara populism, adica fara morala si etica poporului, ci cu etica si morala lor, minciuna, jaf si crima de 20 de ani.

Marşul Gayest, la care au participat, sâmbătă, 4 iunie 2011, aproximativ 150 de persoane, s-a desfăşurat fără incidente. Marşul diversităţii, ultima acţiunea organizată în cadrul celei de-a opta ediţii a GayFest, a început la ora 17.00, în Piaţa Unirii. Traseul marşului a fost Bulevardul Unirii, Piaţa Constituţiei, Parcul Izvor. La eveniment au participat şi
ambasadorul Americii în România, Mark Gitenstein, ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris şi cel al Suediei, Anders Bengtcen, precum şi un membru al PE - Michael Cashman.

Asa au facut si in 1989, au atacat Romania cu sticle incendiare si au organizat LOVITURA DE STAT din 1989 pentru ca strainii sa ajunga in institutiile statului si romanii exterminati, au incitat cetatenii romaniei la revolta si crima impotriva poporului roman si asta o fac de 20 de ani impreuna cum membri GDS si Radio Euroopa Libera care lupta pentru desmembrarea romaniei si infiintarea Republicii transilvania si acum Basescu ii incurajeaza si ii sustin cu ajutorul membrilor GDS si RADIO EUROPA LIBERA din comisiile Basesc-tismaneanu si din TVR care este condus de GDS si Radio Europa libera si au produs o paguba de 40 de milioane de euro.

Secole de-a rândul amestecul (intervenţie sau imixtiunea) în treburile interne ale altor state, a fost considerat un comportament licit în relaţiile internaţionale. Recunoaştereaşi observarea permanentă a raporturilor internaţionale, fundamentate pe existenţa unor entităţi suverane, care hotărăsc liber asupra problemelorşi politicii lor interne, a atitudinilorşi poziţiilor lor în viaţa internaţională, presupune, implicit, respectarea principiului neamestecului în treburile interne.

Principiul este consacrat în Carta O.N.U. (art.2.pct.7), care statuează că “ nici o dispoziţie din prezenta Cartă nu va autoriza Naţiunile Unite să intervină în chestiuni care aparţin competenţei interne a unui stat şi nici nu va obliga pe membrii săisăsupună asemenea chestiuni spre rezolvare pe baza prevederilor prezentei Carte”.

Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu

Arhivă blog