TVRR

sâmbătă, 25 iunie 2011

O poveste adevărată – un semnal de alarmă pentru părinți: NU VĂ SCĂPAȚI COPII DIN OCHI NICI MĂCAR PENTRU O CLIPĂ !



După cum știți, de profesie sunt avocat. În meseria mea, am de-a face cu tot felul de oameni. În cazul de față, reprezentam într-un dosar penal familia unui țigan ucis de un ”stol” rival. Ca de obicei, la tribunal, ăștia vin în cârd, cu mic cu mare. Iată ce îmi povestește unul dintre ei, pe care îl cunosc de ani buni, îi știu familia, îmi este client fidel într-un alt dosar.
Personajul respectiv muncește (spre deosebire de alții din etnia lui !) ca șef de echipă peste un grup de sortatori de deșeuri (plastic, hartie, metal), la groapa de gunoi de lângă Giurgiu.
Acum câteva zile, într-o dimineață, se trezesc cu ”mascații” peste ei, la groapa de gunoi. I-au strâns laolaltă pe muncitori, i-au întrebat cine e șeful, apoi comandantul polițiștilor respectivi i-a spus ca de acum înainte să urmărească fiecare mașină care descarcă gunoi la groapă, și să noteze numărul de înmatriculare și modelul. Să desfacă fiecare sac de gunoi și să verifice dacă nu conține rămășițe umane. Li s-a comunicat că numai în ultima săptămână, de pe raza județului, au fost răpiți 6 copii, cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Unul dintre ei a fost deja găsit într-un sac de gunoi, i se recoltaseră toate organele interne.
Într-un alt sat, de la o grădiniță din comuna Curcani, 2 indivizi cu o mașină cu numere de Bulgaria, au încercat să fure un copil care ieșea de la grădiniță. La țipetele acestuia, s-a alertat lumea, iar respectivii au lăsat copilul și au fugit. Toate cursele de transport (ratele între localități) și poliția i-au căutat în ziua aceea, dar nu i-au mai prins.
Poliția și presa nu fac prea mare caz de aceste răpiri, anchetează pe tăcute, penru a nu-și strica imaginea de ”siguranță și încredere”, dar cică sunt multe răpiri care sunt înregistrate drept ”dispariții”, din lipsă de probe. Multe dintre ele ajung cel mult AN-uri (dosare de infracțiuni cu autor necunoscut), asta numai în cazul în care se găsește cadavrul copilului.
Până acum, despre modul de operare, se știe că respectivii acționează câte 2 (de obicei bărbat și femeie). Abordează copilul pe stradă, la ieșirea de la grădiniță sau de la școală, sau unde are obiceiul să se joace. Îl întreabă ceva, o adresă sau altceva despre care copilul ar trebui să știe, îl cheamă mai aproape de mașină, iar acolo încearcă să îl urce înmașină fie cu vorba bună (să îi conducă să le arate adresa, care este aleasă deliberat aproape), fie cu forța, dacă nu e nimeni prin preajmă.
Îl anesteziază imediat cu o cârpă înmuiată cu cloroform – pusă pe gură, apoi îl transportă la ”baza de operațiuni”, de obicei o dubă, în care urcă copilul leșinat. Acolo, un măcelar anesteziază copilul și mai puternic, îl taie, îi scoate rapid toate organele care pot fi folosite la transplant, apoi copilul mort este băgat într-un sac de gunoi și aruncat la o ghenă de gunoi sau la groapa de gunoi. Organele sunt păstrate la gheață și duse peste graniță, unde sunt vândute pe piața neagră de organe.
De obicei, operațiile au loc în clinici private din Israel, unde legislația nu pune prea multe întrebări privind proveniența organelor de transplant.
Pentru un astfel de organ, se plătește între 3 și 30 de mii de euro, în funcție de gradul de compatibilitate (și raritatea organului respectiv în bazele de organe) cu pacientul la care se face transplantul.
Deci, SFAT PENTRU PĂRINȚI: NU VĂ MAI LĂSAȚI COPII NESUPRAVEGHEAȚI ! NICI LA GRĂDINIȚĂ, NICI LA ȘCOALĂ, NICI LA JOACĂ, NICI LA CUMPĂRĂTURI, chiar dacă este la doi pași de voi.
Au trecut vremurile când lăsai copilul afară, la joacă, cu cheia de gât.
Există o bănuială a anchetatorilor că majoritatea copiilor răpiți nu au fost aleși aleatoriu, ci anumite organe au fost ”comandate” în funcție de grupa de sânge și alte caracteristici. Dacă acești hoți de organe (și de vieți) pot avea aces la datele medicale ale copiilor, înseamnă că rețelele de traficanți de organe sunt mult mai bine organizate decât se credea. Implementarea noului sistem electronic de sănătate, în care datele medicale ale fiecăruia dintre noi vor figura într-o bază de date digitală, ne pune pe gânduri. Eu personal, nu voi accepta pentru nici un membru al familiei mele noul card de sănătate electronic, rețeta electronică sau înregistrarea ca pacienți în sistemul nașional de sănătate al fișei electronice de sănătate (cu toate datele medicale). Acestea vor creea în timp, pentru cei bogați și puternici, o bază de date de unde să își poată recolta, ori de câte ori au nevoie, victimele ce dețin organele de care ei au nevoie. Și noi le vor putea lua fie ”legal”, înscenându-ne un accident și prelevând organele pacientului ”ne-viabil”, fie prin furt (ca și în cazul răpirilor descrise mai sus).

 iată mai jos câteva linkuri către statistici și cazuri oferite de diverse asociașții sau organizații privind copii dispăruți. Observați cât de puțini dintre ei mai sunt găsiți.
Asociația Copii Dispăruți: http://www.copiidisparuti.ro/ro/statistica

Niciun comentariu:

Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu

Arhivă blog