TVRR

miercuri, 6 iunie 2012

STOP ACTUALEI CLASE POLITICE !


Sambata 9 iunie, incepand cu orele 14:00, va asteptam in Piata Universitatii sa spunem raspicat
STOP ACTUALEI CLASE POLITICE!

Române, te-ai săturat de circul politic? Te-ai convins cum stă treaba în “democrația originală” de după '90, comunismul “cu față umană” al nomenklaturiștilor vopsiți în toate culorile spectrului politic? Nu vezi o alternativă la veșnica “alegere între două rele”? Haisă o construim împreună şi să ne luăm ţara înapoi!
Ce ai de pierdut ? Sărăcia, lipsa de speranță, robia la străini – acasă (ca sclav al băncilor) sau pe aiurea, la cules de căpșuni? Dacă îți pasă de viața ta și a copiilor tăi, dacă vrei altceva pentru ziua de mâine, ARATĂ CĂ ȘI TU CONTEZI! Arată că nu mai poţi fi prostit cu rotirea la putere, fuga dintr-un partid în altul, demagogie și minciună. Avem nevoie de tine, și TU ai nevoie de tine, aşa că nu mai aștepta soluţii de la alţii, ia taurul de coarne, implică-te !
 
Nu ți se pare ciudat?
  • deși suntem mulți care gândim la fel, suntem conduși de zeci de ani de aceiași oameni, un mic clan, CARE NU GÂNDESC CA NOI ;
  • deși noi avem puterea de a alege, experiența de până acum a dovedit că în realitate „iese cine trebuie”;
  • deși suntem mulți oameni animați de intenții bune, nu ne putem uni, pentru că cei ce ne conduc ne vor dezbinați şi slabi.
 
Nu te mai lăsa mințit sau manipulat în numele “interesului național”! Se vor prezenta înaintea ta cu aceiaşi oameni, cerându-ţi să votezi “răul cel mai mic”. Te vor minţi că, dacă nu ieși la vot
“Puterea va frauda masiv alegerile”
  • ungurii vor vota mai mulți decât românii, și vom fi conduși de unguri!” Fals! Crezi că maghiarii din Covasna și Harghita nu se chinuie ca și noi, cei din restul țării?!
  • aparatul de vot al clanurilor/partid își va scoate votanții la urne și se vor alege singuri.”
Așa conduc ei de 20 de ani, prin frică disperare și lipsă de alternative. Ne-au transformat în ţiganii Europei ca să ne umilească şi să ţinem capul plecat.
 
E TIMPUL SĂ SCHIMBĂM ASTA!
Să dovedim că ne putem lua ţara înapoi!
 
Propunerea nostră:
  • la alegeri, mergi şi boicotează actualele partide de sistem. Nu te mai lăsa cumpărat cu un kil de zahăr și unul de ulei. Votul tau conteaza! Scuipă-l în ochi pe cel ce vrea să te cumpere!
  • IMPLICĂ-TE. ORGANIZEAZĂ-TE. ÎNCHIDE TELEVIZORUL ! Circul politic televizat are scopul de a te scârbi pentru a te ţine departe de scena publică. Informează-te din surse independente, prin persoane apropiate sau de pe internet. Citește Constituția, interesează-te cum funcționează Statul, care îţi sunt drepturile şi reacţionează când acestea îţi sunt încălcate.
 
Alege alternativa naţionalistă de luptă, credinţă şi demnitate!
Doar aşa vom putea să ne ridicăm din starea actuală de iobăgie modernă.

Niciun comentariu:

Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu