TVRR

luni, 7 mai 2012

Nicolae Calota: HOMOSEXUALII MAI IMPORTANTI DECAT SFINTII INCHISORILOR ?


În urma întâlnirii cu prietenii și simpatizanții platformei Nationalistii.ro, s-a luat decizia organizării unei acțiuni publice deschise tuturor naționaliștilor români, la care să poată participa liber toate organizațiile sau persoanele ce și-au asumat crezul naționalist.
Propunerea care a fost în asentimentul tuturor celor prezenți la întâlnire a fost aceea de a organiza un marș comemorativ, de sărbătoarea creștină a Înălțării Domnului nostru Iisus Hristos, în ziua de joi 24 mai 2012, o zi cu dublă semnificație, întrucât în această zi se face și pomenirea eroilor și martirilor căzuți pentru Neam și credința strămoșească.
Ajunsi insa in fata comisiei de autorizare din Primaria Bucuresti, ne-am lovit din pacate de un refuz categoric. Cu toate ca solicitasem un mars cu doar 100 de participanti purtand in tacere portretele Sfintilor Marturisitori, ni s-a comunicat faptul ca nu numai ca nu putem urma traseul stabilit initial, dar sub nici o forma nu putem desfasura marsul pe carosabil, ci doar pe trotuar!!!
Le-am atras atenția “tovarășilor” că ne cam discriminează în raport cu alte organizații, cărora nu le-au îngrădit niciodată deplasarea pe carosabil, ba dimpotrivă, le-au asigurat tot suportul și logistica necesară, dând drept exemplu parada perversității (travestită în așa-zisa “diversitate” homosexuală), adunare publică ce scandalizează an de an opinia publică românească și care totuși continuă să primească aprobarea de a paraliza circulația mașinilor în toată Piața Unirii. Ce răspuns credeți că am primit ? Textual: “Aaaa, dar parada gay este un eveniment major…” DE CÂND A AJUNS ANORMALITATEA, ABERAȚIA ȘI SATANISMUL HOMOSEXUALITĂȚII “EVENIMENT MAJOR” ÎN ROMÂNIA !? SI CINE DICTEAZA IMPORTANTA MAI MARE SAU MAI MICA A UNUI EVENIMENT?
PARINTELE ARSENIE BOCA NU ARE VOIE PE BULEVARDELE BUCURESTIULUI, INSA TRAVESTITII DA???
Înțelegând că nu mă aflu printre prieteni ai Ortodoxiei și ai Neamului Românesc, m-am ridicat de la masa de discuții, refuzând să semnez un protocol de miting rușinos, cu niște politruci care pun mai presus drepturile “minorităților sexuale” față de cele ale majorității Ortodoxe. Cu riscul de a fi amendați, pe 24 mai vom ieși pe traseul anunțat la Primărie pentru a mărturisi Credința Strămoșească și pentru a cinsti sacrificiul eroilor acestui Neam. În aceste vremuri ale inversării valorilor morale, a fi normal și a mărturisi crezul Ortodox și Naționalist poate duce la repercursiuni. Se vede că se întorc vremurile muceniciei din primele veacuri ale creștinismului, când mărturisirea credinței creștine în public era aspru pedepsită. Cine are urechi de auzit, să audă. Sus să avem inimile !

Niciun comentariu:

Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu