https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigVu2mVVEOUx8bK0yRIuD8_99Ah3cmrsBhnv-cd_e_xCaYjm7J5aBrApsOGcpEVCF-B4sbrM4kmdPMw2p8tAdGq1YBfaWr1iuKO-JABJYFCVA78VZIb5ZfaedSVOYje8teGYLYSFDWkg/s400/Dictatura+Biometrica+Mic.JPG

Pentru cei care considerau ca zarva iscata in jurul pasapoartelor cu cipuri continand datele biometrice ale cetateanului, sau discutiile in jurul buletinelor cu cip sau al carnetelor de conducere auto – sunt simple exagerari ale unor minti infierbantate, iata ca noile proiecte ale Guvernului Romaniei sunt de natura sa ii lase fara glas chiar si pe cei mai sceptici dintre noi.

Despre ce este vorba ? Cu totii discutam despre posibilitatea ca Guvernantii sa ne oblige la primirea pasapoartelor electronice sau a altor documente cu posibilitati de stocare electronica a datelor individuale cu caracter personal. Argumentul indiferentilor si scepticilor era acela ca nu esti obligat sa iti faci pasaport electronic, daramite sa il mai si folosesti. Iata insa ca Guvernul Boc a mai facut un pas – CEL MAI IMPORTANT PAS –ca tre dictatura mondiala. Conform declaratiilor preluate pe larg in cotidianul Gandul, autoritatile pregatesc implementarea „umbrei electronice”, un sistem diabolic ce consta in crearea unei „identitati” virtuale (pe internet) a fiecarui cetatean roman, ce va avea ca rol declarat usurarea tranzactiilor (plati de taxe si impozite, relatii comerciale, etc.). S-au stabilit deja 7 nivele de securitate si acces la aceste informatii (identitati virtuale), autoritatile publice putand sa urmareasca de acum inainte orice miscare a celor ce vor fi fortati sa foloseasca acest sistem. Cum va functiona practic sistemul ?

Pasul 1: Se vor creea gratuit, pentru toti cetatenii romani ce poseda un CNP (cod numeric personal) „umbre electronice”, adica identitati virtuale, pe un site oficial al Ministerului Tehnologiei si Comunicatiilor.

Pasul 2: Campanie sustinuta de informare a cetatenilor, cu privire la „beneficiile” utilizarii sistemului „umbrei electronice”, desi normal ar fi fost ca astfel de masuri sa fie precedate de dezbateri publice privind utilitatea, oportunitatea si costurile implementarii unor astfel de masuri.

Pasul 3: si cel mai important: implementarea prin oficiile Postei Romane, pana la nivel de sate, a acestui sistem, pregatirea angajatilor Postei Romane in vederea operarii sistemului. Adica, sistemul va deveni complet operational la nivelul intregii tari, indiferent de pregatirea individului privind folosirea computerului.

Pasul 4: lovitura finala, echivalenta cu inchiderea puscariei electronice din jurul fiecaruia dintre noi – obligativitatea efectuarii de plati (in prima faza doar taxele si impozitele: taxa pentru carnet auto, impozitul pe masina, impozitul pe cladiri, impozitul din venituri, taxa pentru pasaport, buletin, taxa de inscriere la examene de orice fel, inclusiv scolare sau universitare etc.) NUMAI prin intermediul acestei „umbre electronice”. O prima testare in acest sens (e drept, doar partiala) s-a facut deja: spre exemplu, in Bucuresti, persoanele care doresc sa plateasca la Administratia Financiara a Sectorului 2 impozitul pe cladire, o pot face de la ghiseul Administratiei Financiare NUMAI CU CARDUL, nu si in numerar. Pentru plata in numerar, trebuie sa apelezi la serviciile Postei Romane. Deci pana si badea ion din cel mai indepartat catun al tarii va fi obligat sa isi ridice pensia sau sa isi plateasca darile prin internet, prin intermediul identitatii sale electronice, „ajutat” de functionarul de la Posta din sat.

CONCLUZIA: Daca se va reusi implementarea acestui sistem, urmatorul pas va fi „racordarea” fiecarei persoane la isdentitatea sa virtuala prin intermediul cipului aplicat asupra persoanei. Aceasta operatiune a „umbrei electronice” reprezinta PASUL INTERMEDIAR, dar decisiv, catre aplicarea cipului sub pielea fiecaruia dintre noi, a semnului fiarei „fara de care nimeni nu va mai putea vinde sau cumpara”.

Acesta este cu adevarat SEMNUL FIAREI, acest moment marcheaza pentru noi romanii intrarea in era antihristului.

Trebuie ca macar acum, in al 12-lea ceas, sa lasam deoparte discutiile sterile, mandriile desarte, elitismele, orgoliile si alte desertaciuni si, intr-un glas si intr-un suflet, UNITI, sa actionam prin toate mijloacele ce ne stau la dispozitie, pentru a ne pastra libertatea. A noastra si a urmasilor nostri.