TVRR

sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Emisiune la DDTV - 18.01.2009



Emisiune din data de 18.01.2009 pe tema Atacului Statului Sionist Nazist Israel, in Fasia Gaza. Invitati: Vice-presedintele APADAR Mihai Rapcea si fosta ambasadoare a Romaniei in Israel, Valeria Mariana Stoica.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Va felicit pentru aceasta emisiune si pentru spiritul dvs demn de exemplu.

Obiectivitatea este o valoare greu de gasit in ziua de azi, dvs nu aveti nevoie sa o cautati, poate ca alti ar trebuie sa caute la dvs aceasta obiectivitate. Ma bucur ca sunt oamenii ca dvs, ceea ce faceti este bine tineti-o tot asa.

Mult succes!

Anonim spunea...

Rapcea a fost cat se poate de obiectiv si intransigent cu crimele sioniste, manipularea facuta din regie este vizibila unui ochi specializat. Au incercat sa-i distorsioneze discursul atat din volumul microfonului, mai scazut decat al ambasadoarei care abera penibil justificand crimele de razboi prin prisma transformarilor istorice, dar si din camera din platou. Planurile din care era filmat avocatul erau departate sau se departau cand acesta vorbea, in schimb acea femeie subiectiva era filmata in prim plan de fiecare data. Sunt niste mijloace de manipulare prin imagine pe care doar specialistii le cunosc. Tot respectul si sustinerea pt. avocatul Rapcea! Dv. sunteti adevarata voce a societatii romanesti!

Anonim spunea...

Assalamu alaikum wa rahamtullahi wa barakatuhu

Felicitarile mele domului Rapcea, care din pacate nu a avut parte de o balanta corecta in ceea ce priveste timpul acordat pentru a-si exprima opinia.Intr-0adevar ne confruntam cu o sabotare a parerilor dansului, ceea ce este strigator la cer.Doar dupa expresia faciala plina de dezgust a doamnei fost ambasador se poate vedea ca dansa este partinitoare fata de zionistii din israel.Felicitarile mele si domnului profesor pentru scrisoarea aceea care reflecta o opinie corecta si adevarata.Fie ca Dumnezeu sa ocroteasca poporul palestinian si sa pedepseasca zionistii care incearca stergerea de pe fata pamantului a acestuia.amin amin amin!

Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu