TVRR

duminică, 11 noiembrie 2012

Candidatul Daniel Fenechiu răspunde Alianței Familiilor din România



Alianța Familiilor din România este una dintre cele mai importante organizații nonguvernamentale dedicată protecției familiei și copilului, valorilor identitare și spirituale ale societății românești.
A devenit deja o tradiție binevenită intervenția acestei organizații în calibrarea percepției publice despre politicieni în raport cu chestionarea felului în care aceștia privesc problematica familiei și a identității românești.
Încă din 2007, organizațiile fondatoare ale Alianței Familiilor au contribuit la vaste campanii naționale ce aveau ca obiectiv protejarea valorilor familiei.
La fiecare scrutin electoral, politicienii răspund unui chestionar realizat de Alianța Familiilor, în care sunt punctate teme de interes general ale societății românești, mai ales cele ce țin de salvgardarea familiei și a identității românești.
Avocatul Daniel Fenechiu a răspuns cu promptitudine întrebărilor adresate de către Alianța Familiilor, completând chestionarul prezentat mai jos, ce exprimă puternice convingeri pro-familie.

Iată chestionarul și prezentarea sa:
Stimate candidat/Stimată candidată,


Asociaţiile semnatare ale acestei adrese realizează o analiză a poziţiei candidaţilor din alegerile legislative din 9 decembrie 2012 faţă de aspecte legate de familie şi căsătorie.

Vă rugăm să ne returnaţi completat chestionarul ataşat, fie în format electronic, fie prin fax la nr. 0318 153 082, până cel târziu la data de 01.12.2012. Răspunsurile dumneavoastră sunt necesare pentru a informa corect electoratul preocupat de aceste aspecte.

Ne interesează să vedem care sunt poziţiile celor pe care suntem chemaţi să îi alegem într-o lună. Poziţiile acestea corespund unor valori, susţinute de peste 10.000 de cetăţeni printr-o declaraţie online (http://www.alianta-familiilor.ro/decl timisoara.php). Cetăţenii se aşteaptă ca aleşii lor să creadă şi să promoveze aceleaşi valori.

Pentru a avea rezultate politice mulţumitoare, un om politic trebuie să plece de la un set de convingeri pe care să le asume public şi în mod constant. Iată de ce, înainte de a fi ales/aleasă, suntem interesaţi să ştim nemijlocit cui încredinţăm mandatul nostru pentru următorii patru ani. Întrebările reflectă specificul organizaţiilor noastre care militează de peste două decenii pentru afirmarea şi apărarea demnităţii umane şi a familiei. Aşa cum se vede pe scena politică, mai nimeni nu este interesat să asume şi să vindece rănile totalitarismului de care ne desparte o perioadă istorică atât de scurtă. În acest context, luaţi întrebările noastre ca o invitaţie de a vă poziţiona faţă de realitatea de dincolo de platourile de televiziune.


Cu mulţumiri anticipate,

Organizaţiile iniţiatoare ale Chestionarului politic: Alianţa Familiilor din România Asociaţia PRO VITA - Filiala Bucureşti


Pentru răspunsuri şi contact vă rugăm să folosiţi următoarele date:
Bogdan Mateciuc
Tel. 0745 783 125


  



Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu