TVRR

duminică, 22 ianuarie 2012

Piata Universitatii 2012- Impostura si Degradare


ASOCIATIA VICTIMELOR MINERIADELOR 1990-1991 DIN ROMANIA (A.V.M.R.)
22.01.2012


SCRISOARE  DESCHISA
Piata Universitatii 2012- Impostura si Degradare
Ieri  21.01.2012  membrii Asociatiei Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania (A.V.M.R.) prezenti in Piata Universitatii au fost imbranciti si s-a incercat ruperea bannerului asociatiei noastre pe care scria :
BASESCU = ILIESCU si JANDARMII = MINERII’90
de catre pretinsii protestatari independenti prezenti la demonstratie.
In momentul cand am strigat : P.D.L.-U.S.L. ACEEASI MIZERIE
,,protestatarii’’ de fapt sustinatori U.S.L., grup format din ,,Revolutionarii lui Iliescu’’ si fosti I.M.G.B.-isti au sarit la bataie.
Este foarte clar că U.S.L. finanteaza majoritatea  ,,PROTESTATARILOR’’ din Piata Universitatii.
Faptul ca neocomunistii lui Ion Iliescu conduc Romania de 22 ani prin jaf,  infometarea populatiei, aservirea noastra catre strainii este adevarata cauza a situatiei actuale.

Denuntam incercarea de ,,MURDARIRE’’ a luptei anticomuniste, pentru democratie, libertate, din 1990 de catre neocomunistii lui Ion Iliescu – Ponta si Antonescu.
Cei ce au inabusit in sange prin violente inimaginabile, ucigand, ranind si arestand zeci si sute de tineri si cetateni ai Bucurestiului in iunie 1990 au nerusinarea sa ocupe acest spatiu de lupta anti-comunista si pentru democratie si sa pretinda ca lupta pentru democratie.

Viorel Ene
Presedinte A.V.M.R.

Un comentariu:

Anonim spunea...

sunt unii si aceeiasi ,schimba doar culoarea politica dar sunt toti produsul clicii lui Iliescu .Si nu ne pot mintii istoria asta am trait-o cu totii .La inceput a fost frontul salvarii de aici s-a desprins PSDR ,PRM ,UNPR,apoi tata Iliescu a avut bunul simt sa-si imparta PSDR-ul in APR (Melescanu a fost un prost gestionar si i s-a dizolvat partidul in cativa ani)PSD(radacina ),PD(partidul care i-a fost dat actualului presedinte drept multumire pt ca a scapat tara de flota ei ). Uitati-va la ei o parte se afla intotdeauna de cealalta parte a baricadei pt a putea prelua mingea la fileu (din pacate mingea e tara mea).Ce trebuie facut cu aceste lipitori e simplu trebuiesc strivite fara regrete si sa nu li se mai dea voie sa participe la viata politica niciodata ,iar celor care vin dupa ei sa li se aduca aminte ca sunt pusi acolo ca sa serveasca cetateanul si interesele tarii si asta nu presupune legii impotriva noastra si nici taxe peste taxe.

Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu