TVRR

sâmbătă, 15 octombrie 2011

NU LE DESCHIDEȚI UȘA ! NU SUNTEM SINGURII CARE BOICOTĂM RECENSĂMÂNTUL 2011


Acest recensământ este primul la nivel european. Adică în acest an a avut loc în mai multe state UE iar întrebările au fost aceleaşi. Acum ne-a venit nouă rândul. Mai multe informaţii găsiţi aici:
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/primul-recensamant-euro-240050.html
Şi lista poate continua cu Franţa, Spania, Italia şi alte ţări dar acum vom discuta nişte amănunte importante.
Institutul Naţional de Statistică (INS) minte când spune că aceste date sunt confidenţiale. Datele strânse pleacă la Eurostat şi la aceste date vor avea acces destul de multe companii private.
Deci situaţia este mai complicată. Statul român cu ajutorul INS, practic ne vinde ca pe nişte bunuri.
Dat fiind că e vorba de o vânzare importantă cu miză mare, de aceea se pune atâta presiune pe acest recensământ.

CUM SĂ NE OPUNEM RECENSĂMÂNTULUI DIN OCTOMBRIE 2011?

Evitaţi şi opuneţi-vă recensământului din octombrie 2011. Este un recensământ cu caracter abuziv şi întrebări ce ţin de chestiuni intime ale oamenilor. Să nu lăsăm statul să obţină aceste informaţii pe care apoi le va folosi împotriva noastră.
Acest recensământ nu este făcut de stat de dragul recensământului, ci la cererea unor puteri externe, pentru a înţelege cum să folosească populaţia României în contextul schimbărilor ce vor urma la nivel internaţional.
Un stat trădător trebuie sabotat, nu ajutat cu sinceritate.
CUM EVITĂM RECENSĂMÂNTUL 2011?
Cea mai simplă metodă, nu deschidem uşa. Mulţi pot chiar să nu fie acasă, şi nu poate comenta nici măcar statul de ce nu eşti acasă.
CUM NE OPUNEM RECENSĂMÂNTULUI 2011?

În cazul în care am deschis uşa din greseală, putem vărsa o minciună standard, pregătită din timp.
Exemple:
- chiar acum plecam să o duc pe mama la gară, îmi pare rău dar nu pot rămâne că pierde trenul;
- nu mă simt bine, am mâncat ceva stricat de la Mac şi toată ziua am stat pe WC, îmi pare rău dar chiar acum simt nevoia să mă duc din nou la toaletă, ma scuzaţi.
POATE RECENZORUL SA DEA AMENDĂ?
NU! Amenda o poate aplica doar un organ de control, care se şi poate refuza de altfel. Puteţi refuza să semnaţi şi nu are nimeni ce să vă facă. Insă recenzorul nu poate să dea o amendă. Dacă recenzorul spune că l-aţi refuzat şi dvs. spuneţi că nici măcăr nu a bătut la uşa dvs. e 1 la 1 in declaraţii şi nu se poate verifica, dacă nu sunt martori care să declare. Plus că niciun recenzor nu îşi va dori situaţii conflictuale.
REŢINEŢI
Statul doreşte aceste informaţii probabil ca să încarce cu alte biruri o populaţie deja sărăcită şi poate pune nişte taxe ilegale şi celor care lucrează în străinătate.
Nu e prima oară cand statul trădător pune taxe ilegale de genul, prima inmatriculare, asigurarea obligatorie a locuinţelor, pensia obligatorie, etc.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Eu nu sunt de acord cu acest recensamint,dar in caz ca nu deschid la ambele vizite dintre care una anuntata se vor aplica sanctiuni.In acest caz cum ma pot apara?Nu vreau ca familia sa aiba de suferit.AS DORI UN RASPUNS VA ROG FRUMOS. ASTEPT UN COMENTARIU IN ACEST SENS .SUNT UN OM OBISNUIT CARE NU ARE POSIBILITATEA SA LUPTE CU NENOROCIRILE ASTEA CARE VIN PESTE NOI.INCA ODATA AS DORI UN RASPUNS VA ROG FRUMOS pentru ca imi este cam teama de tot ce va urma.

Mihai Rapcea spunea...

1. Refuzul de a participa la recensamant este o contraventie.
2. Potrivit legii, pentru ca o fapta sa fie contraventie, ea trebuie sa intruneasca mai multe elemente (ca si infractiunea): sa fie prevazuta de lege (este, in cazul de fata), si sa fie savarsita cu vinovatie (intentie - in cazul de fata).
Concluzia: daca nu deschideti usa, PRESUPUNEREA REZONABILA ESTE CA NU VA AFLATI ACASA. Nu rezulta de nicaieri vinovatia (intentia de a nu participa la recensamant), deci nu puteti fi amendat in lipsa unui element concret care sa probeze dorinta de a va sustrage recensamantului. Legea nu este absurda, nu poate pedepsi cetatenii care intamplator nu se afla acasa cand vin respectivii.

Fotograf nunti Irina spunea...

O mie de legi absurde fara nici un scop,asta-i Romania.

Anonim spunea...

MULTUMESC PENTRU RASPUNS. De aici inteleg ca oricum as da-o tot va trebuii sa particip,si legal nu exista nici o portita,pentru ca nu esti acasa azi,miine,iti trimit instiintare ca in ziua de...,la ora cutare te vor cauta iar si nu prea mai ai nici o scuza.INCA O DATA MULTUMESC. O SEARA,DIMINEATA SAU ZI FOARTE PLACUTA.

Mihai Rapcea spunea...

pentru fricosi si defetisti nu av exista niciodata solutie. Eu spun ca daca nu vei deschide usa, iti vor trimite invitatie sa vii la primarie sa dai datele pentru recensamant. Problema e ca vor fi foarte multi care nu vor da curs acestor invitatii. Este foarte putin probabil ca cineva sa se mai intereseze de povetsea asta dupa cle 10 zile de recensamant. Daca ai intrat aici doar pentru a dezarma oamenii de orice speranta, afla ca nu ti-a reusit.
NU iti multumesc mult pentru aceasta incercare esuata.

Anonim spunea...

Intentia mea nu a fost sa dezarmez pe nimeni si nici sa tai sperantele cuiva,ci pur si simplu asta am inteles.SCUZE de deranj.

Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Mai sunt... săptămâni, zile, ore, minute până la Sfârşitul Lumii, după Calendarul Mayaş (21.12.2012)

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu