TVRR

marți, 8 martie 2011

Acum stim de ce a urlat presa impotriva legionarilor – in ultimele doua saptamani. Se doreste modificarea legii nr. 221/2009. Despagubiri pentru victimele temnitelor comuniste, DAR NU SI PENTRU LEGIONARI !

In această seară am fost contactat telefonic de către un drag mie octogenar, îndelung suferind prin temnițele comuniste (15 ani), om dintr-o bucată, cu un bogat istoric de luptător în munți.
Ceea ce mi-a comunicat m-a lăsat mut de uimire și m-a indignat în egală măsură.
Iată faptele:
Se știe că din punct de vedere istoric, instaurarea regimului comunist în România a dus la încarcerarea și uciderea în temnițe a milioane de români.
După așa-zisa ”revoluție” din 89, s-au dat (cu chiu cu vai) mai multe legi sau decrete cu caracter reparatoriu, pentru luptătorii anti-comuniști și pentru victimele acestui regim criminal, insuficiente însă în comparație cu pierderile și suferința provocată acestor victime.
Merită să amintesc aici doar infama și hidoasa struțo-cămilă lege 10/2001 privind restituirea ”unor” imobile naționalizate sau preluate cu titlu abuziv de către regimul comunist, cu întreaga cohortă de litigii și războiae juridice, care au creat lupte fratricide, între români, foști contra actuali proprietari, proprietari contra chiriași, etc.
În toți acești 21 de ani neo-comuniștii care au acaparat puterea în România, au mers doar cu jumătăți de măsură, condamnând comunismul cu jumătate de gură, dând înapoi cu jumătate de mână ceea ce luaseră părinții lor cu ambele mâini.
Aceiași politică duplicitară, infamă, a fost aplicată și în materia legilor privind reparațiile financiare și morale ce trebuiau acordate unor foști deținuți politici ai regimului comunist sau rudelor supraviețuitoare ale acestora.
Pentru cei ce nu știu, Legea 221/2009, o lege cu aplicabilitate limitată la o durată de doar 3 ani (după modelul ticălos al Legii 10/2001), stipula că pe calea instanțelor judecătorești foștii deținuți politici sau rudele acestora pot obține de la Statul Român daune.
Problema este că mai mult de o treime din cei ce au supraviețuit închisorilor comuniste sunt LEGIONARI. S-a încercat mereu și mereu să se demonizeze Mișcarea Legionară, istoria acesteia, fie minimizându-i întinderea și meritele, fie blamându-i liderii și trecutul. Mișcarea Legionară a fost o mișcare politică de masă, care a înrolat în rândurile ei un număr imens de persoane. Mulți din acești membrii sau simpatizanți ai ML au fost închiși pentru crezul lor naționalist, majoritatea lor dinainte de venirea la putere a comuniștilor.
În fapt, Regimul Antonescu, prin adoptarea Legii nr. 80/1941, a închis o mulțime de legionari, aceștia continuându-și executarea pedepselor, cu suplimente de la comuniști, și după 1945.
Ei bine, potrivit disp. art. 1 pct. 2 lit. b din Legea 221/2009, beneficiau de reparații inclusiv legionarii.
Iată însă că s-a găsit o coadă de topor: senatorul PNL Raymond Luca. Acest individ a inițiat un proiect de modificare a Legii 221/2009, în sensul abrogării disp. art. 1 pct. 2 lit. b din lege. Curată nemernicie !
Aceasta era explicația scandalului împotriva legionarilor ! Mass media trebuia să demonizeze legionarismul, pentru a pregăti legislativul, pentru a-i asmuți pe ”aleși” să voteze împotriva reparațiilor morale și maeriale pnetru legionarii bătrâni și urmașii acestora.
Ce m-a indignat și mai mult este motivarea (expunerea de motive) a proiectului, precum și punctul de vedere al Guvernului. INDIVIZII ĂȘTIA CHIAR SUNT ROMÂNI !!?
În tot cazul, astăzi, 8.03.2011, orele 16, are loc dezbaterea în Comisia Juridică a camerei Deputaților (sala Mihai Viteazu) a celor 3 proiecte de modificare a Legii 221/2009.
Revoltător mai este faptul că, deși de aplicarea legii (prin instanțele judecătorești) este responsabilă și Asociația Foștilor Deținuți Politici, aceasta nu a fost invitată la dezbateri, și nici nu i s-a cerut prezentarea unui punct de vedere pe tema modificării Legii nr. 221/2009 (Art 4 pct.(3) Instanta de judecata este obligata sa ia toate masurile pentru obtinerea sau, dupa caz, reconstituirea dosarului in care a fost pronuntata hotararea de condamnare, inclusiv prin solicitarea punctului de vedere al Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania. )
În schimb, invitat apare Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (ICCMER), condus de fiul de evrei-bolșevici Vladimir Tismăneanu. Care va fi poziția acestuia este un fapt evident pentru toată lumea, din moment ce Guvernul își motivează susținerea proiectului comunistoidului Raymond Luca, pe argumentele furnizate de ICCMER !
Cu alte cuvinte, la stabilirea modului și cuantumului despăgubirilor pentru victimele comunismului, vor fi consultați… copii torționarilor comuniști, de-alde Tisminețki !!!
JOS LABELE VOASTRE ROȘII DE SÂNGELE VICTIMELOR, COPII DE CRIMINALI ȘI TORȚIONARI !
Cei care mai au un pic de demnitate și curaj, sunt așteptați să participe la dezbaterea de la orele 16, de la Palatul Parlamentului.
Coaliția Împotriva Statului Polițienesc

6 comentarii:

manoliu spunea...

Cum se provoaca revolutiile?

Pardon, LOVITURILE DE STAT


1 ACTIUNI DE PROTEST LA AMBASADE pe toata planeta( vezi si impotriva Chinei pentru AUTONIMIE IN TIBET si sustinerea lui Dalai Lama) impotriva tarilor sau guvernulor TINTA, asa trezesc jidani de la B`nai B`rith si Opus Dei - PAPA VATICAN de la ONU comunitatea internationala, vine presa propaganda sionista CNN (Christiane Aman pour), BBC, Radio Europa Libera si altele si condamna guvernul tarii respective, pentru coruptie, saracie, foamete, voturi furate si altele, pentru a justifica ulterior interventia militara ONU, NATO in aceste tari, adica pentru a formula o REZOLUTIE ONU necesara si justificativa de atac militar, sa nu fie acuzati pentru crime de razboi.

2. PROTESTE de strada in tarile TINTA (Romania, Iugoslavia, Egypt, Libia, Tunisia si altele) cu ajutorul spionilor lor, sau mai nou pentru Romania DISIDENTI, ori refugiati ai statelor TINTA pregatiti militar in numeroase tari din occident (vezi, Ungaria care a pregatit militar refugiati romani si maghiari sa atace Romania in 1989), sprijiniti de ambasadele straine (in Romania, Olanda a fost cea mai activa)acreditate in tarile TINTA, ambasade care sunt UNITATI MILITARE pe teren INAMIC si de propaganda sionista CNN -Christine Amanpour in decembrie 1989 filma in galeriile subterane al Bucurestiului, BBC, Radio Europa Libera si altele si incep atacul cu sticle indendiare.

3. Vin trupele de comanda militare straine cu arme cu luneta si cartuse vidia tip NATO si altele (vezi, Tunisia - militari suedezi imbracati in civil au fost prinsi in direct cu presa) si incep sa ucida cetateni nevinovati (asa, au fabricat in Iran in 2009 -Ingerul Iranian) care participa la proteste pentru a creste presiunea populatiei asupra guvernelor respective.

4.Daca guvernul TINTA nu pleaca, ONU, NATO, GRU-SOVIETIC bombardeaza tara TINTA( vezi Iugoslavia si Libia), pana isi ating scopul planificat, adica sa ajunga in institutiile statului TINTA si de acolo sa jefuiasca, distruga si sa extermine cetatenii tarilor TINTA, condamnarea conducatorilor statelor TINTA si confiscarea averilor sau conturilor ( vezi, conturile lui Ceausescu 12 miliarde de dolari si Mubarak 70 de miliarde de euro), tezaurului tarilor TINTA (Romania peste 200 de tone de AUR, Irak 2000 tone de AUR) si a resurselor energetice naturale, iar in final sa le inrobeasca financiar cu ajutorul FMI si Banca Mondiala.

manoliu spunea...

2011 US NAVY ATTACKED JAPAN
AMERICA ataca din nou JAPONIA
B`nai B`rith asasinii fiintei umane
Tsunami DAMAGES OF AMERICA
TSUNAMI PROVOCATE DE AMERICA
Operation Castle - 1954
Operaţiunea Castle - 1954
Operation wigwam 1955- Underwater Explosion
Operaţiunea Wigwam 1955 - Explozie Subacvatica
Operation Redwing - 1956
Operaţiunea Redwing - 1956

http://www.youtube.com/watch?v=PJlBUsY0o6U

http://www.youtube.com/watch?v=DjlchP52aFs

Now must come the IMF to help them out of the disaster caused by the U.S. NAVY

manoliu spunea...

Minciunile Ambasadorului Ungariei in Romania , Oszkar Fuzes.
Autonomia “Tinutului Secuiesc” este “viitorul natiei si porunca lui Dumnezeu” – Laszlo Kover, presedintele Parlamentului de la Budapesta. “Neautorizata” sotie Bajtai Erzsebet si neautorizatul sef al M.A.E. Baconschi
March 17th, 2011
Ambasadorul Ungariei la Bucureşti, Oszkar Fuzes a declarat azi la Parlament, întrebat în legătură cu mesajul premierului Viktor Orban, că nu are nimic de care să se delimiteze, deoarece nimeni din partea Ungariei nu a spus nimic în legătură cu autonomia sau cu Ardealul, transmite Mediafax.
“Nu mă delimitez. Nu am nimic de care să mă delimitez. Nimeni din partea Ungariei nu a spus nimic, deloc, absolut nimic în legătură cu autonomia, în legătură cu Ardealul şi aşa mai departe. În toate mesajele a fost numai că noi ne luptăm pentru păstrarea identităţii şi culturii maghiare”, a spus Oszkar Fuzes, citat de Mediafax.
Ca avem guvernanti cretini si tradatori, care s-au pus in patru labe si cu gura deschisa la prohabul slugilor lui Viktor Orban, cum e seful M.A.E. Baconsky, stim deja. Dar ca toti parlamentarii si jurnalistii prezenti la fata locului, si toti SRI-isti, SIE-istii si sineguristii care-i canta-n ureche lui Basescu sunt la fel, nu-mi inchipuiam.
Sunt gata sa admit ca sotia ambasadorului Oszkar Fuzes, Bajtai Erzsebet, care a reprezentat, autorizat, Ungaria, la Miercurea Ciuc, recitand discursul lui Viktor Orban, luata de vreo dusca de palinka, si-a adus aminte, “neautorizat”, de versurile extremiste ale poetului maghiar Petofi Sandor si a bagat de la ea citatul “să fie Ardealul cum a fost şi naţiunea ungară cum a fost, asta vă doresc din suflet”. Sunt gata sa admit, crucindu-ma, ca Ministerul “roman” al Afacerilor Externe furnizeaza presei, pe post de gurist al MAE ungar, o traducere “neautorizata” – in alte locuri trecuta ca “neoficiala” – a discursului lui Viktor Orban (Un Minister este autorizat sa ofere texte “neautorizate”?!).
Dar ca Parlamentul Romaniei, recte toata “clasa politica”, sarbatoreste ziua maghiarimii – uciderea a peste 40.000 de romani ardeleni – cot la cot cu UDMR-isti care lupta pentru autonomie, si ca un ambasador minte in fata Romania, fara ca nimeni dintre oficialii tarii sa nu ia nici o masura, nu poate fi tolerat.
Nu ma interezeaza discursurile premierului Viktor Orban sau ale sotilor Erzsebet si Fuzes (acum “disparute”, cenzurat pe Agerpres, odata cu fraza “Să fie Ardealul cum a fost şi naţiunea ungară cum a fost.

manoliu spunea...

Priviti diseara la emisiunea punctul pe I cu Radu Tudor la Antena 3 si daca nu facem ceva urgent, s-a terminat. PUNCT

aaron spunea...

Romani vin vremuri tulburi,DUMNEZEU ne va incerca credinta strabuna si unitatea de neam,suntem aici in centrul Europei de la inceputurile istoriei,noi suntem sarea si piperul lumii,din noi s-au zamislit tote neamurile, din limba noastra batrana au cresut toate dialectele europene,nu va lasati inselati ,dezbinati, prostiti,jefuiti,umiliti,ridicati-va din pozitia ingenuncheata in care ne-au adus tradatorii si prindet-va in cel mai nebunesc joc CALUSARII,descatusati-va sufletele oropsite de sute de ani de batjocura si sfidati in cel mai pur stil ROMANESC conspiratia impotriva ROMANIEI dusa de o coalitie sionista,masonica,iezuita si radeti, radeti, radeti si strigati ca sa se auda pana la DUMNEZEU ,ca noi romanii suntem nemuritori asa cum au crezut dintodeauna si mosii si stramosii nostrii geto daci.Blestmati sa fie toti cei care au tradat cauza sfanta a ROMANIEI ETERNE si a POPORULUI ROMAN. NU MOR CAII CAND VOR CAINII !

aaron spunea...

Legiune nu a murit spiritul CAPITANULUI este in fiecare roman care se trezeste ,,Capitane garda moare, dar nu se preda ,, TRAIASCA ROMANIA, GARDA, CAPITANUL !

Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu