TVRR

miercuri, 30 martie 2011

7 aprilie - Miting la Ministerul Sănătății

De Ziua Mondială a Sănătăţii,  joi 7 aprilie 2011, Coaliția Împotriva Statului Polițienesc organizează, între orele 14-16 un miting în fața sediului Ministerului Sănătății, Intr. Cristian Popişteanu, nr. 1-3, sector 1 (colt cu Ministerul Administratiei si Internelor).
 Denunţăm genocidul practicat împotriva poporului român de actualii guvernanţi.
Cerem demiterea ministului ungur al sănătății, Cseke Atilla, cerem demiterea preşedintelui Casei Naţionale de asigurări de sănătate Nicolae Lucian Duta, care duc la îndeplinire planurile criminale împotriva românilor.
Sunt chemați să participe la acest miting toți cei care au nemulțumiri cu privire la închiderea spitalelor, falimentarea medicilor de familie, sistemul de asigurări de sănătate, medicamentele compensate, condițiile mizere din spitale, și nu în ultimul rând, CU PRIVIRE LA CĂRȚILE DE SĂNĂTATE CU CIPURI – obligatorii începând din acest an, REȚETA ELECTRONICĂ ȘI FIȘA MEDICALĂ ELECTRONICĂ.

Pentru detalii organizatorice, persoana de contract:
 Preşedintele Coaliţiei Împotriva Statului Poliţienesc,
dl. Ene Viorel, tel. 0766482999
e-mail: ene.libertate@gmail.com

Un comentariu:

Anonim spunea...

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/803540/Un-elev-din-Constanta-a-impresionat-specialistii-de-la-NASA/
Noi romanii de ce nu suntem impresionat de copii nostrii? De ce nu-i vedem la stirile tv? De ce nu se discuta despre ei? De ce nu sunt promovati? De ce nu-i apreciem?

Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu