TVRR

sâmbătă, 12 februarie 2011

Traditii romanesti

Asociatia Victimelor Mineriadelor, Asociatia Adevar si Dreptate, APADAR vor organiza in perioada 17 februarie – 8 martie 2011 in Bucuresti, proiectul “Traditii romanesti”. Proiectul vizeaza sensibilizarea romanilor fata de traditiile specifice romanesti: 1. 24 februarie - Dragobetele – ziua indragostitilor la romani.
2. 1 martie – Martisor
3. 8 martie – ziua femeii.
Proiectul cuprinde inclusiv activitati de vanzare stradala a produselor specifice acestor sarbatori.
Proiectul este finanta din donatiile si voluntariatul membrilor si sustinatorilor asociatiilor noastre. cei care doresc sa sprijine acest proiect ne pot contacta fie direct, la sediul AVMR din str. Batiste nr. 11, Sector 2 Bucuresti, sau la telefon 021.310.73.37 sau mobil 0766.482.999, mail: ene.libertate@gmail.com Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , persoana de contact Ene Viorel.

Niciun comentariu:

Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu