TVRR

joi, 27 ianuarie 2011

Nazism sionisto-tiganesc. Liderii comunitatilor evreiesti si tiganesti din Romania neaga Holocaustul comunist

3 comentarii:

Anonim spunea...

Lui Rapcea.
Blogher mare eşti, domnule!
Şi nu unul oarecare, ci din distinsa companie a legionarilor renăscuţi din gunoi şi a dementului lor mentor, mocanul (precum singur se defineşte) Ionică Coja.
Desigur că nu mă apuc acum să-ţi schimb ideile. După cum te arăţi, eşti de mult fanatizat şi fără de leac.
De fapt nu pentru tine scriu aici, ci pentru ca
să se ştie că ticăloşiile ce le împrăştii nu rămân fără răspuns.
Păi află domnule de încă o realizare prioritară românească, de data asta legată de al doilea război mondial. Ştiai oare că primul macel în masă organizat în Europa în cadrul holocaustului a fost înfăptuit nu de Germania nazistă, ci de regimul "eroului national" Antonescu, la Iaşi la 29 iunie 1941, în care au fost omorâti "dintr-un foc" 12 mii de evrei? Cu aceeaşi ocazie festivă au fost inaugurate primele trenuri ale morţii (altă prioritate românească), destinate efectiv asasinării fericiţilor călători şi nu transportării lor la vreun loc unde să fie lichidaţi (păcat de gloanţe, nu?).
Şi nu uita de macelărirea evreilor din teritoriile Basarabiei, Bucovinei, ca şi din întinsul teritoriu numit atunci Transnistria (nu cea de azi), de marele măcel din Odessa, pe care tot regimul românesc de atunci le-a înfăptuit.
Şi poate că n-ai stiut încă ceva: dacă în timpul WW2 au murit într-adevăr circa 50 de milioane, adică de aproape 10 ori mai mulţi decât numai numărul evreilor, aceştia din urmă au fost singurul popor asupra căruia nazismul (împreuna cu metastazele sale) pronunţase sentinţa de condamnare la moarte şi în urma încercării de aducere la îndeplinire a sentinţei, au suprimat o treime din trupul acestuia. Niciun alt popor nu fusese ţinta oficială şi declarată de distrugere totală şi niciun alt popor n-a pierdut o treime din fiinţa sa, fiind căutat om cu om pentru a fi exterminat.
De aceea este holocaustul atât de monstruos.
Nu mă va interesa reacţia ta pentru că documentarea pe această temă este atât de vastă şi de amănunţită, încât încercarea de a nega faptele este în mod clar provenită numai din dorinţa de a învia ura care a dus la aceste crime.
Corneliu

laur1985 spunea...

Salut!

As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

O zi buna!

Anonim spunea...

nu compara nazismul cu comunismul , sunt total opuse , comunism = evrei , nazism = anti-evrei.
Dai idei cretine filozofice , nu mai gandi ca un propagandist evreu... poate chiar esti evreu , si daca esti obisnuieste-te cu ideea ca vei muri si ca neamul tau a meritat-o si o va merita.... SIEG HEIL

Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu