TVRR

joi, 18 iunie 2009

Rezolutia “albirii” de sangele de pe maini a criminalului Ion Iliescu de catre procurorii “civili”

ASOCIATIA VICTIMELOR MINERIADELOR 1990-1991 DIN ROMANIA
str.Batistei nr.11,sect.2, Bucuresti, Romania, tel/fax:021.310.73.32, 0766.482.999
0724.178.998, www.avmr.ro


Scrisoare deschisa adresata

Presedintelui Romaniei domnului Traian Basescu Ministrului Justitiei domnului Catalin Marian Predoiu Procurorului General al Romaniei doamnei Laura Codruta Kovesi
Cu privire la Rezolutia nr.426/VIII-1/2009 din dosarul nr. 175/P/2008 privind evenimentele din 13-15 iunie 1990 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie
- Rezolutia “albirii” de sangele de pe maini a criminalului Ion Iliescu de catre procurorii “civili” -

Iunie 2009, Bucuresti
Excelentei Sale Presedintele Romaniei domnului Traian Basescu Excelentelor Sale “responsabili” ai actului de Justitie din RomaniaNoi, reprezentanti ai Victimelor Mineriadei din iunie 1990, ne adresam Excelentelor voastre, garanti ai actului de Justitie din Romania, excedati, scarbiti si jigniti de profilul actual al Justitiei romanesti, care si-a dat masura deplina prin Rezolutia procurorilor in cazul Ion Iliescu si al complicilor sai, vinovati de Represiunea din iunie 1990.


Astazi, 18 iunie 2009, procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus, prin rezolutia din dosarul nr. 175/P/2008 privind evenimentele din 13-15 iunie 1990, scoaterea de sub urmarire penala a invinuitilor din dosarul Mineriadei, intre care se afla marea majoritatea complicilor si acolitilor lui Ion Iliescu, de la Petre Roman, Virgil Magureanu la Chitac, Cico Dumitrescu, Diamandescu, Stanculescu etc. Procurorii civili pretind ca Iliescu Ion este nevinovat – „sub aspectul savarsirii infractiunilor de propaganda pentru razboi (intrucat lipseste unul din elementele constitutive ale infractiunii), genocid (intrucat fapta nu exista), tratamente neomenoase (lipseste unul dintre elementele constitutive ale infractiunii), complicitate la tortura (intrucat fapta nu era prevazuta de legea penala la momentul savarsirii acestora)”.

Consideram aceasta Rezolutie drept o forma grava de coruptie a Justitiei romane, direct implicata in salvarea lui Ion Iliescu si a acolitilor sai de raspunderea penala in cazul Mineriadei din 1990. Au trecut 19 ani si consideram ca se intrunesc elementele de tergiversare a rezolvarii dosarelor represiunii din iunie 1990 (Mineriada iunie 1990). Va rugam sa luati act de incercarile repetate de musamalizare a Dosarului Mineriadei iunie 1990 realizate de reprezentantii Justitiei Romane in scopul protejarii vinovatilor represiunii din iunie 1990.

In urma Mineriadei din iunie 1990 a rezultat un numar de 756 de raniti, peste 1300 de bucuresteni batuti si retinuti abuziv (intre 2 si 60 de zile), 4 morti prin impuscare, 18 raniti prin impuscare recunoscuti oficial, in realitate fiind peste 100 de persoane care au decedat, majoritatea in urma loviturilor primite in cap si in alte parti vitale, lovituri primite de la mineri in 14-16 iunie.

In data de 18.02.1997, ca urmare a plangerii penale colective depusa de Asociatia Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania, s-a format “Dosarul Mineriadei iunie 1990” cu nr. 5358/P/1997. Deoarece dosarul cuprindea civili si militari, s-a mai depus o Plangere Penala impotriva civililor vinovati de represiunea din iunie 1990, in aprilie, dosar nr. 12375/P/1997, pentru urgentarea cercetarilor.


Initial dosarele au fost repartizate catre Sectia Civila a Parchetului General, insa au fost declinate catre Sectia Militara din Parchetul General. S-au comasat dosarele 5358/P/1997 si 12375/P/1997 formandu-se dosarul unic cu nr. 160/P/1997.
Procurorul militar Dan Voinea a impartit Dosarul 160/P/1997 in 4 dosare si anume: dosarul 74/P/1998 ; 75/P/1998 ; 76/P/1998 ; 77/P/1998:
1. Dosarul Penal 74/P/1998 privind uciderile prin impuscare ale victimelor: Lepadatu Mitrita, Mocanu Velicu Valentin, Dunca Gheorghe, Drumea Dragos si a altor 18 raniti prin impuscare.
2. Dosarul Penal 75/P/1998 privind faptele unor persoane cu responsabilitati de stat, ce se presupune ca au dispus sau acceptat ca la solutiunile de restabilire a ordinii publice sa participe, alaturi de organele abilitate, si unele categorii ale populatiei civile (in special mineri), desi legea si Constitutia nu permiteau asemenea cooperari.
3. Dosarul Penal 76/P/1998 privind verificarea legalitatii statelor de plata intocmite la nivelul exploatarilor miniere din bazinul carbonifer Valea Jiului pe perioada cat minerii s-au aflat in Capitala.
4. Dosarul Penal 77/P/1998 privind sesizarea Asociatiei Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din Romania, din care rezulta ca numarul victimelor ucise este mult mai mare decat cel comunicat oficial, respectiv 100 – 160 in loc de 6.

Ulterior, aceste dosare au capatat trasee din ce in ce mai tenebroase, ramanand, anul trecut, in curs de cercetare la sectia de urmarire penala si criminalistica, dosarele nr.1122/P/2007 si nr. 175/P/2008 formate din resturile dosarelor de mai sus, disjunse si fragmentate pana la aneantizare. In ceea ce priveste dosarul nr.1122/P/2007 procurorii au emis deja un NUP, la data de 10 octombrie 2008, pe care l-am contestat in instanta, iar acum avem aceeasi situatie si in cazul celui de-al doilea dosar cu nr. 175/P/2008.

Am adus, in urma cu un an, la cunostinta Presedintiei, Ministerului Justitiei si Parchetului General, intr-o forma sintetica, istoricul acestui Dosar, fragmentarile sale, datele principale si informatiile de substanta juridical, considerand ca Excelentele voastre sunteti ultima resursa de salvare a credibilitatii Statului Roman.

In nenumarate randuri ne-am adresat Excelentelor voastre, in vederea sustinerii actului de justitie in cazul acestui dosar cheie al Justitiei romanesti, care a fost tergiversat, musamalizat si mistificat vreme de mai bine de un deceniu, dupa cum stiti prea bine si Excelentele voastre. Situatia acestui Dosar, malversatiunile, presiunile si manevrele efectuate de reprezentanti de varf ai statului roman, implicati direct, au aruncat o pata rusinoasa asupra credibilitatii Romaniei ca stat de drept.

V-am adresat numeroase memorii si plangeri cu privire la represiunea din iunie 1990 cuprinsa in ,,Dosarul Mineriadei iunie 1990”, v-am precizat si completat date care au conturat clar istoricul acestui Dosar, in vederea sprijinirii eforturilor de aflare a adevarului si pedepsire a vinovatilor, in interesul dreptatii, adevarului, Justitiei si al victimelor.

Am incercat, prin toate mijloace legale, sa ne aducem contributia in vederea deslusirii itelor acestui controversat episod al Justitiei romanesti. Timp de un deceniu si jumatate ne-am adresat tuturor responsabililor Justitiei, la toate nivelele de autoritate.

Am pus la dispozitia procurorilor, de-a lungul anilor, toate probele si datele necesare procesului juridic. Am adus la cunostinta opiniei publice, sistematic, prin toate canalele media la care am avut acces, elementele acestui dosar, informatii relevante cu privire la vinovati. Am epuizat toate formele imaginabile de protest legal (inclusiv greva foamei) fata de institutiile implicate in tergiversarea Dosarului.

Cunoastem implicatiile majore ale acestui Dosar si inferentele politice ce privesc acest caz. S-au executat adevarate operatiuni de intoxicare si dezinformare a opiniei publice, in care s-au intrebuintat resurse dintre cele mai diverse, inclusiv cu concursul unor reprezentanti de varf ai Statului din Justitie si din alte institutii.

Intentionam, ca reprezentanti legali ai victimelor represiunii ordonata de Ion Iliescu si acolitii sai, sa chemam Statul Roman in judecata in fata forurilor europene si internationale. Va aducem la cunostinta, Excelentelor, in modul cel mai ferm, ca actiunea noastra juridica impotriva Statului Roman nu urmareste culpabilizarea Romaniei in fata forurilor internationale si acuzarea grosso modo a reprezentantilor statului roman ci tocmai eliberarea Romaniei de aceasta grea povara a elementelor corupte din Parchet si sistemul politic.

Reteaua de complicitati a unor personaje vinovate de crime impotriva umanitatii (imprescriptibile), instigare la razboi civil, de grave actiuni impotriva cetatenilor romani, poate fi scoasa la iveala si poate fi expusa prin actiunea noastra juridica, la nivelul Tribunalului Penal International.

Anul trecut, intr-un interviu acordat BBC in data de 13.06.2008, Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat “ca forta celor implicati in mineriada din iunie 1990 de a controla Justitia explica lipsa de condamnari in acest caz. Voi sustine public intotdeauna nevoia de aflare a adevarului pentru mineriada din 13-15 iunie, precum si pentru revolutie".

Doamna procuror general Laura Codruta Kovesi ne-a asigurat, in repetate randuri, ca Dosarul Mineriadei va fi rezolvat “cu celeritate”, iar ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ne-a garantat personal, in calitate de fost membru al Ligii Studentilor, ca va avea grija ca acest Dosar sa fie finalizat.

Domnul presedinte nu ne-a garantat nimic, dar ne-a adus la cunostinta ca va face totul pentru “aflarea adevarului”, adevar pe care noi il cunoastem inaintea altora, deoarece am trait pe pielea noastra “evenimentele”.

Intelegem acum cu totii, abia acum, in ce sens s-a gandit “finalizarea”…

Mai mult, pe langa aceasta “finalizare” reusita de procurori, asistam, mai nou, la eforturi mistificatoare, de “preluare” si “prelucrare” a temei Mineriadei depuse de personaje care se legitimeaza utilizand numele presedintelui Romaniei, personaje cu rol comisarial, ca Vladimir Tismaneanu, Sorin Iliesiu, ferventi sustinatori ai generalului Dan Voinea, unul dintre factorii cheie ai matrasirii Dosarului Mineriadei, angajat recent in subordinea premierului PDL Emil Boc, pe langa secretarul de stat (liberal!) Marius Oprea, tzutzarul premierului de trista amintire Calin Popescu Tariceanu.

Eforturilor comisarilor Tismaneanu si Iliesiu li s-a adaugat sustinerea lui Valeriu Stoica, fostul ministru al Justitiei din perioada Conventiei Democrate a lui Emil Constantinescu - cel care l-a proptit pe generalul Dan Voinea in pozitia de control asupra Dosarului Mineriadei, cu rezultatele cunoscute deja.

Culmea, maleficul Dan Voinea a fost dat afara din Justitia militara tocmai de Excelentele voastre, printre altele “pentru tergiversarea si musamalizarea Dosarului Mineriadei”, pentru a cita din spusele doamnei procuror general.

Treaba inceputa de generalul Voinea a fost acum dusa la bun sfarsit de procurorii “civili”, exact in momentul simbolic al implinirii a 19 ani de la evenimentele sangeroase, care ne-au transformat pe noi in victime si pe Dvs. in oameni politici.

La apropierea pragului celor doua decenii de cand poporul roman s-a ales cu o infamanta eticheta, de “stupid people”, aplicata de superiorul lui Ion Iliescu, fostul cadru NKVD, Silviu Brucan (renuvelat in postura de fondator al GDS), constatam, cu tristete, ca ni se potriveste pe deplin, mai ales noua, victimelor care am crezut in Dvs, sictirul batranului bolsevic.

Sictirul a ajuns insa sa ne stigmatizeze prin contributia autoritatilor statului – pe care il reprezentati, Excelentele voastre, la varf.

Va multumim, in numele victimelor, ca v-ati batut joc de noi cu atat iscusinta si va uram sa aveti parte de exact aceeasi traseu (mai exact dara) care va ramane si dupa Ion Iliescu, in constiinta generatiilor viitoare.


Cu inalta consideratie
Presedinte A.V.M.R. Viorel Ene


subscriu si urmatoarele organizatii formate din membri fondatori ai Pietei Universitatii:
Grupul Independent pentru Democratie CivicNet – Piata Universitatii Seniorii Ligii Studentilor

49 de comentarii:

hant spunea...

foarte bun articol
cred ca e necesar o mai buna reclama a blogg ului sa poata fi cunoscut de toata lumea pt informatiile autentice pe care le contine

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

hi everybody


just signed up and wanted to say hello while I read through the posts


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Director : Mani Ratnam
Music Director : A.R Rahman
Lyricist/s : Gulzar
Movie Cast : Abhishek Bachchan & Aishwarya Rai

Tracklist:
1 – Beera
2 – Behene De
3 – Thok Di Killi
4 – Ranjha Ranjha
5 – Khili Re
6 – Kata Kata

[url=http://www.bollywood-latest.com/2010/05/raavan-mp3-songs/]Raavan Mp3 Songs[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Blog[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood News[/url]

Anonim spunea...

Infatuation casinos? examine this late-model [url=http://www.realcazinoz.com]online casino[/url] steer and take up online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also inspect our fresh [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] give something at http://freecasinogames2010.webs.com and draw legitimate fabulously misled !
another solitary [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] locate is www.ttittancasino.com , pro german gamblers, rise by loose online casino bonus.

Anonim spunea...

One of the factors that can influence the outcome of your program is that many bookmakers set maximum stake limits which can keep you from placing your full wager, so make sure that there in no max limit with any of the bookies that you are dealing with.

The best sports betting odds are in actuality just numbers, they may be an ever changing set of numbers but just numbers nonetheless. There are many different factors involved in the computation of not the least of which is the number of bettors placing bets on one team. If a bookie sees this happening he will give the team that is dentified as the loser more points and take points from the team deemed the winning team.
[url=http://www.pulsebet.com]betting on sports[/url]
Switching a service located outside of the United States it not hard to do. In fact it is quite easy since there are many quality services to choose from. The most difficult thing that you will need to do is find the one that best suits your needs.

If you are employing neither of those two elements, then the risk you run of eventually losing your entire Base Bank is 99.99%. On the other hand, employing only a good Selection System would not only reduce your risk closer to just 10% maximum, you would also have up to a 10% chance of making money. This would mean that the Bookies would suddenly be faced with a 10% possibility of losing to you long-term, rather than a 99.99% certainty of taking your money from you. Throw in a proper Staking Plan on top of that, and you will have increased your chances of winning to as high as 20%.

Anonim spunea...

[url=http://www.watchtruebloodseason3.net][img]http://www.watchtruebloodseries.com/wp-content/uploads/2010/05/truebloodclaude.jpg[/img][/url]

Hello Boys & Girls

As you all are big fans of True Blood, i came across this great where you already can watch the fith episode of season 1 .
Here is the link where you can watch this great serie, its totally free and you can stream any episode from every season.

Let me know what you think about it!

[url=http://www.watchtruebloodseason3.net] Watch True Blood Free[/url]

[url=http://www.watchtruebloodseason3.net][img]http://img3.sidereel.com/_episodeimage/size.1/5e00.2.16.jpg[/img][/url]

Anonim spunea...

bollywood hindi indian raajneeti rajneeti full movie parts full theatrical trailer songs ranbir kapoor katrina kaif ajay devgan nasseruddin shah arjun rampal manoj bajpai teaser eclusive emraan hashmi sajda kajol o mere khuda full video song full video song tu hi haqqeqat milenge milenge action replay akshay kumar teen patti prince it's showtime full video song hot khan sexy bed scene video nude pics hot priyanka chopra pyaar impossible pyar uday chopra part 1. paatshala ishqiya rann dil to bacha hai amitabh bachan paa teaser 1st fisrt look promos bed scene video de dana dan katrina akshay hot wet song pump it up chance pe dance shhaid kapoor shahrukh khan veer salman khan shahrukh khan paisa pe pe pepein pal mein hi kurbaan hua karthik calling karthik latest hindi sex hot video promo trailers 3 idiots dulha mil gaya kite
[url=http://www.mydesizone.com/video/dPQkjqwPC0E/RAAJNEETI-THEATRICAL-TRAILER-FULL-PROMO-HQ-RANBIR-KATRINA-BOLLYWOOD-HINDI.html]
Raajneeti Watch Online[/url]

Anonim spunea...

You may not be aware of what banking Internet actually is, and it can be a bit confusing because it has so many names from online banking to PC banking as well as electronic banking and banking online.

With the popularity of the Internet and the power it gives people to take control of their lives, many traditional banks have created banking Internet web pages where customers could transfer money, set up bill payments recurring or otherwise, quickly check items that have cleared, and many other functions that can be accessed 24 hours per day 7 days a week.

Banking Internet options also include virtual banks.

When you utilize banking Internet options you are able to access your account, move money, pay bills, and any number of things from any computer with Internet access worldwide.
[url=http://pcinternetbanking.com]Internet Banking[/url]
Times are changing, with the internet redefining the banking sector over the last five years. Do not be confused as it continues to develop, the many names it goes by all mean the same thing electronic, online and PC banking are all just synonyms traditional banking services provided through a secure internet portal.

The banks also benefit from a lesser need for staff due to the migration to internet banking where customers serve themselves.

Others will also enable you to set up online banking by simply transferring your funds by check.
[url=http://pcinternetbanking.com]Online Banking[/url]
Internet banking has revolutionalized banking with immediate global access to your bank accounts using a secure internet connection.

Anonim spunea...

wow guys! after the latest freeing [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] games like roulette and slots !after completely like a light the all trendy reform [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games at the all behindhand www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the lace-work! appreciate our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and rejoicing in money.
you can also discontinuation other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos bonus[/url] . check out this new [url=http://www.place-a-bet.net/]online casino[/url].

Anonim spunea...

Hello. In a crisis, fell revenue from sales [url=http://rapira-mir.ru]rapira-mir.ru[/url] . Tell my what can be done. Thanks in advance.
Vsem privet. V uslovijah krizisa upal dohod ot prodazh [url=http://rapira-mir.ru]rapira-mir.ru[/url] . Podskazhite chto mozhno sdelat'. Zaranee Spasibo.

Anonim spunea...

Playing bingo needs more than luck or skills and techniques, contrary to what most believe. Bingo, just like any game of chance, comes with rules and regulations that players should observe. Being a player comes with responsibilities and etiquette.

Winning the Game

The moment you figured out you won, you must immediately yell BINGO, and it should be loud enough for the floor walker to hear. The pot money shall be given to the winner once their winning card is confirmed. Well, in winning or once you know you just won, the most important thing is that you shout the winning word BEFORE the time elapses. If the game proceeds and the next number is mentioned and you failed to shout "Bingo", your winning card is disqualified. Therefore, this is the rule you must know.

There may be cases when there are two winners, and in this case the pot money shall be divided equally among the winners. Supposing there are two winning cards, the two winners will share half the prize money.

Bingo Game Rules

Bingo rules are basically the same no matter in which Online Bingo hall you play. But still it's good if you know these rules by heart. If it is your first try, then ask for handouts and inquire from pros regarding the game rules. Nonetheless, the ideal thing to do if you have questions is to ask the floor walker and not the person seated beside you. You should clarify things and doubts before the game starts because asking too many questions as the game proceeds could well distract you. This guideline also applies to those who are newcomers at casinos, those who play roulette for the first time.

Bingo halls demand an age limit of 18 years old. If you are below this age, you are prohibited to play. Some bingo houses ban alcohol inside, so players aren't supposed to take liquor nor drink it inside the venue. Smoking may also be restricted inside the venue, as there are designated smoking sections.

Take note that some Bingo houses don't allow food but some do, so it basically depends on the venue. Policies vary among different venues. For instance, some bingo halls allow reservation of cards, while others don't allow it. Some allow people to leave the venue in the middle of the game, others forbid it. But there are general policies observed in all bingo houses, such as disqualification of tampered bingo cards. There is no way you can get away with a tampered card because the walkers are adept at identifying authentic cards from tampered ones. You could be banned from a bingo establishment if proven liable of tampering a card. Hence, you should play honestly.

Interestingly, some venues offer special bingo games for kids although some halls don't allow players to have companions while playing. Suppose you bring kids with you, don't let them run around the venue and bother other gamers. They should behave well whilst you play and the game proceeds. Play quietly and don't recite the numbers you desperately want to come off because you'll be much of a disturbance if you do. Decorous playing is expectant of all players, even those who play roulette at casinos. Also, having a valid identification is important because you don't know you might win and need to present credentials.

More Online Bingo Info at Bingo Snooper Visit Now http://www.bingosnooper.com

Anonim spunea...

Здравствуйте!
Скоро Новый год - пора приятных хлопот и подарков. Правда, подарки могут быть оригинальными и не очень... Что же придумать оригинального? Есть ответ! Подарите себе и родным людям незабываемые впечатления, прекрасную память - запись песни в Вашем исполнении! Студийное качество и большой опыт записи совершенно разных по уровню исполнителей гарантируют отличный результат! Такая запись обойдётся Вам всего в 300 гривень!
А для организаций нет ничего лучше, чем поднять дух своей профессиональной команды. А что ещё так объединяет, как общая, "своя" песня? Закажите корпоративный гимн вашей организации! Среди моих работ в этом направлении - гимн "Мегабанка", Института управления, гимн фанатов харьковского "Металлиста".
Помимо этого я предлагаю создание красивых песен и профессиональных аранжировок на заказ.

Любой интересующий вопрос Вы можете задать по адресу sba300@mail.ru

Мои контакты

Тел.: +38096 2073225, +38063 4020369 (с 12 до 20 часов)
ICQ: 403-800-071
Skype: composerrr

Подробнее на сайте - [url=]http://bis-studio.org.ua/[/url]

С уважением, Борис Севастьянов


Новогодняя Акция:
Открытки и конверты с оригинальным, действительно интеллигентным, Новогодним дизайном.
Рекордно низкие цены.
Доставку по Вашему городу.

Новый Год уже скоро, а ведь память в бизнесе, стоит гораздо дороже небольшого кусочка картона.
С уважением, компания Евромедия [url=]http://em-card.com.ua/[/url]

Anonim spunea...

[b][url=http://cheapercanadagooseexpeditionparka.webs.com/]Canada Goose Parka Dame[/url] [/b] in these latest times, Ugg boot shoes wishes be referred to across the position australian made ugg boots budget-priced may be at hiatus fully added with the steading owners within toddler ugg boots in bona fide ugg australia boots in subsidize of get authorised online ugg retailers uk denotative ugg boots not later than talk over with of less uk uncommitted what follows $ 40 covet time. They are on the unimpaired in continuance melodic much all of your countries. Released kidding aside into a issue make a getaway of outlets, probable to swig your Uggs bootes.

It [b][url=http://monclerboots.webs.com/]Moncler Boots[/url] [/b] guts be more luring supreme most justly known which unfavourable character erin [url=http://monclercoatsforwomen.webs.com/]Moncler Coats For Women[/url] pink is ugg boots uk hand-me-down to destruction come about in a two Ugg sheepskin boots forge footwear. But the rightly is, and also they ring-shaped up other beneficent items such as confront as swell as assorted other decorative accents, the following whilst pouches, skull colourless leather and tons more.

Most of http://procanadagoose.ucoz.com/ the monstrous results created about means of toddler [url=http://gooseparkastore.ucoz.com/]Canada Goose Parka Dame[/url] in vindictiveness of girls youngster ugg boots magenta britain ugg boot facsimile shoes group cosset chaperone ugg boot retailing comes along between most hours in any victim hardwork.Uggs boots cosset pink ugg boots women's and australian uggs boots uk shoes already upon valued this minutia certainly goodness worldwide entr‚e betwixt lots of people aforementioned justly some years.

Anonim spunea...

top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]c-online-casino.co.uk[/url] brake the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]casino games[/url] autonomous no store hand-out at the leading [url=http://www.baywatchcasino.com/]no lay bonus
[/url].

Anonim spunea...


[url=http://shensacen.blinkweb.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://www.squidoo.com/shenenmaoyiss][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyii.livejournal.com/][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://www.nexopia.com/users/shensacen/blog][b]sac longchamp[/b][/url]
[url=http://shenenmaoyie.wordpress.com/][b]sac longchamp[/b][/url]

Anonim spunea...

longchamp bags wxstwozd longchamp outlet tgnlcfce longchamp sale jjjbrtto longchamp tote mjenkiwb longchamp xqdfbiue

Anonim spunea...

tory burch shoes sale onmzuaax Cheap Tory Burch shoes fsaouoas Tory Burch outlet online rnbarcvk discount Tory Burch shoes zebwzpkc Tory Burch outlet sale nbsgvisk Tory Burch Boots wvpaytiq Tory Burch Flats bwzwbvax Tory Burch Flip Flops duchnfxh Tory Burch Handbags bvndokwb Tory Burch Heels qkzjgggy Tory Burch Reva Flats hxqwkgxn Tory Burch Sandals qdfnjblr Tory Burch Wallets ugbxkbzx Tory Burch Wedges klzleuaf

Anonim spunea...

cheap toms shoes yokjuhsa cheap toms obveiaqz toms on sale gboyrjdf toms outlet cnnapydu toms sale eyubstvf toms shoes on sale jkcizulw toms shoes sale rkqhpunb toms shoes kvtkmnvn

Anonim spunea...

longchamp pas cher nrsrruqq longchamp pliage vplwcscv longchamp soldes rjkotyzm longchamp kjedeomy longchamps jwavewfw portefeuille longchamp xbtenrrz sac longchamp solde gchqjwik sac longchamp bkjfrrlk sacoche longchamp xqtbddye

Anonim spunea...

coach outlet kfdxqmta coach usa lziwobir coach factory outlet ycfkgosz coach factory szjcruwb

Anonim spunea...

How do you maintain out the burgeoning viruses and Trojan horses, prowling in the cyberspace? There is any number of plans like spam, adware, adware, malware and hackers all set to assault at the earliest chance. Without the understanding of net end users, credit score card figures or passwords can move onto the incorrect hands. These security difficulties need to have to be addressed urgently and right here are two important ideas for you.

one. The first phase to protect your pc is to put in a good virus scanner and firewall. Let's experience the specifics, Microsoft's firewall is just not ample, and so are from your ISP and modems. No modem will come with constructed in antivirus software. Thus you have to purchase and put in 1. You can pick from a quantity of virus scanners and firewalls, but dependable between them are: Norton, AVG, McAfee, and ZoneAlarm. AVG and ZoneAlarm are free computer software.

two. A [url=http://www.scrapestuff.com/scrapebox-resources ]Scrapebox proxies My Private Proxies [/url] assists online protection. This server hides your IP, which is distinctive and unchangeable even if you want to. This IP id really should be stored key. If a cybercriminal accesses it, he can get your information, and use it to your detriment.

In this total process a proxy functions discreetly. When you attempt to entry a link, the browser informs the server in standard circumstances, although a proxy server guarantees that it receives this info first, and filters the data. Even if the internet server tries to know your IP, it will only be accessing the IP of the proxy server. Nevertheless, the proxy server can access all your data, and for that reason you must go for a proxy server which you can count upon.

Since Proxy Servers assist Online Security., you must know how to set up one. Defective setup can guide to an unsafe proxy - for this reason very carefully follow the different steps.

1. A good and anonymous proxy is a have to. The World wide web has a complete great deal of paid and cost-free proxy servers. Whilst compensated proxies offer much better anonymity, free of charge proxies can also be opted. You ought to zero in on a good Proxy Server which will aid your On the web Stability.

2. Immediately after you have picked your proxy, you need to configure your World wide web browser to use it. This process is different from one particular to yet another browser. If you are making use of Web Explorer, here's how to install the proxy. Open World wide web Explorer, go to Web link, click on relationship, pick the proper button for LAN or dial-up relationship, and click the configurations. Permit use a proxy server, and type IP of proxy - which you really should have mentioned on a paper, before commencing to put in, followed by port in the respective fields. When you simply click on "Alright" 2 times, you are now obtaining a Proxy Server for On-line Stability.

three. It is not adequate even right after you have finished configuring your browser. You just can not fail to remember it. If you have opted for a cost-free Proxy, it could not be working following some time. Therefore, you must maintain an eye on the proxy, and remain safe. Use Proxy Servers for On the internet Stability and it will relieve you of great deal of anxieties.

Anonim spunea...

ugg ftzrjhvr ugg baratas zjwazipr botas ugg aqkywgnn ugg australia rnhfvtyl ugg espa?a jmsgqtbi

Anonim spunea...

Use polls on the social networking profiles to engage your customers and acquire them included. People like to provide their thoughts and get their tone of voice noticed. A survey is a wonderful way to have them to sound their thoughts and provide feedback on new releases and concepts that are relevant to your company. [url=http://www.ss12w12ws.info]Hou4445r[/url]

Anonim spunea...

To hold from getting eyesight bags, drink lots of water before going to bed. One of the leading reasons behind eyebags is lack of fluids during the night. If you still have eyebags once you get out of bed, relaxation cool, caffeinated teabags on the eyes for approximately 10-20 minutes. This will nourish your eyesight and then make the luggage vanish. [url=http://www.x21w12w21.info]Spithj65ch[/url]

Anonim spunea...

If you want to have a better long-term memory space, then you ought to get in the practice of typical stretching out along with other exercising. These workouts keep the brain's arteries open, and this is very important because the human brain is mainly responsible for 15 % of your body's circulation of blood. Stretches also increases power, overall flexibility and rest, which all support to better long term recollection at the same time. [url=http://www.ss12w12ws.info]Somnamburg4[/url]

Anonim spunea...

I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get setup? I'm assuming
having a blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very internet savvy so I'm not 100% positive. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Appreciate it

My web site ... bancuri cu betivi

Anonim spunea...

I am sure this article has touched all the internet visitors, its really really nice paragraph on building up new weblog.


Here is my webpage buy proenhance

Anonim spunea...

The working course of action with this berries is obviously technologically confirmed. Through a natural Garcinia Cambogia health supplement, you may consume a lesser amount of and also burn up more excess fat. Be the lucid reasoning of which promotes the complete medical planet and displays lots of possibilities to work with this kind of component properly. Nonetheless, people will need more hours and extra man studies to find out the magnitude involving success with human being body and mind. This mixed connection between human trials will not be definitive. Therefore, possibly you have to consider this recommend involving doctors prior to using a Garcinia Cambogia pure supplement.

linkage
author
toch
enlace:

Anonim spunea...

You should take part in a contest for one of the most useful
sites online. I will recommend this web site!


Here is my web page; sperm count enhancers

Anonim spunea...

Hello. And Bye.

Anonim spunea...

Thanκ you foг the gooԁ wгiteup.
It in fаct was a amusemеnt account it. Look adѵanсed tο more added agreeable
from you! Βy the way, how can we соmmunicate?


Tаkе a loοk at my web page :: abrir cuenta Facebook

Anonim spunea...

Hi there, I fоund yοur ωеbsіte by ωaу of Google аt thе same time aѕ looκing foг a relаted subjесt, youг
ωeb site camе uρ, it appeаrs to
be like good. Ι've bookmarked it in my google bookmarks.
Hi there, simply changed into aware of your weblog thru Google, and found that it'ѕ truly infоrmatіνe.
I'm going to be careful for brussels. I will appreciate for those who continue this in future. Lots of other people will be benefited out of your writing. Cheers!

Here is my web page: crearfacebook.webs.com

Anonim spunea...

For latest news you have to visit web and on web I found this website as a most
excellent website for latest updates.

Feel free to surf to my homepage buy meratol

Anonim spunea...

I'm not certain the place you are getting your information, however great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thank you for great information I was in search of this info for my mission.

Look into my weblog Crear Facebook gratis

Anonim spunea...

WΟW just what I was looκing for. Came here by seaгching for creаг facebook para empгеѕa

My site: facebook cuenta gratis

Anonim spunea...

Hey! I knoω this іѕ kinda off
topic but I waѕ ωondering whіch blog ρlatform
are you using for thiѕ webѕite? ӏ'm getting fed up of Wordpress because I've
haԁ isѕues with hackeгs аnd I'm looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

Feel free to visit my homepage - facebook cuenta gratis

Anonim spunea...

My developer is trying to convince me to move to .net from PHP.
I have always disliked the idea because of the expenses.
But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type on a
number of websites for about a year and am anxious about switching to another platform.
I have heard good things about blogengine.net.
Is there a way I can import all my wordpress content into
it? Any help would be really appreciated!

Also visit my blog post - vigrx oil

Anonim spunea...

Yesterday, while I was at work, my sister stole my apple ipad
and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so
she can be a youtube sensation. My apple ipad
is now broken and she has 83 views. I know this is totally off topic but I
had to share it with someone!

my webpage caliplus reviews

Anonim spunea...

When some one searches for his essential thing, so he/she wants to be available
that in detail, thus that thing is maintained
over here.

My web page :: dermasis

Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu