TVRR

luni, 28 mai 2012

26 mai 2012


Sâmbătă 26 mai 2012 a avut loc căsătoria mea cu cea care îmi este alături, și la bine și la greu, de mai bine de 5 ani. Împreună cu Sabina, am spus un mare și rotund DA la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 undeva pe la orele 10, avenând alături de noi pe nașii Daniel Fenechiu și Tatiana-Fănuța Fenechiu, apoi s-a celebrat cununia religioasă la orele 15.20 la Biserica Sf. Ilie Gorgani, iar la orele 20 am început petrecerea la Salonul Metropolitan – Sala Richmond. Mulțumesc tuturor prietenilor și rudelor care ne-au fost alături la acest moment solemn. Mai multe poze și filmări, mai târziu.




marți, 22 mai 2012

Victimele Mineriadelor cer demiterea Sefului Interpol Romania !


rapcea.ro revine on-line după o săptămână de pauză forţată



În urmă cu o săptămână, siteul meu a fost suspendat de către firma care îl găzduia, din motive… tehnice. Mi s-a spus că din cauza lui se blochează întreg serverul, pe care sunt ţinute sute de site-uri. Ori, în condiţiile în care site-ul meu era găzduit gratuit, într-un sub-domeniul al celor de la altermedia, este de înţeles că poziţia mea de “tolerat” pe server nu îmi permitea să pun prea multe întrebări sau să cer imperativ repunerea online a site-ului. S-au făcut două încercări pe parcursul ultimei săptămâni, de repunere online, încercări eşuate, căci cum era repus în funcţiune, cum începea să creeze probleme serverului, comunicându-mi-se de către administratorul de sistem că: “Contul rapcea.ro prezinta destul de des probleme cu load-ul consumat desi traficul nu este foarte mare.”
Consultând diferiţi specialişti, în încercarea de a afla care este problema cu blogul neu, care dintr-o dată – fără să îi fac nimic deosebit, a început să creeze probleme de sistem, mi s-a răspuns că există o posibilitate ca cineva să îmi fi atacat (şi să îmi atace în continuare) site-ul. Din păcate, cei care mi-au găzduit site-ul nu s-au arătat prea comunicativi, refuzând să îmi comunice detalii despre problemele întâmpinate cu site-ul meu. În aceste condiţii, ultimul lor mesaj a avut caracterul unui ultimatum, căci mi se comunica:
“Fiind vorba de dvs. nu dorim sa inchidem definitiv acest cont insa este necesara o solutionare rapida.
Asa cum stiti in servere de shared hosting resursele se impart cu mai multi clienti si o societate de web hosting nu poate permite monopolizarea resurselor de catre un singur cont – in special in cazurile in care apare si downtime”.
Din aceste motive, am ales să schimb găzduirea site-ului, cu speranţa cu nu voi experimenta acelaşi gen de probleme.
Până la momentul la care voi primi de la vechiul găzduitor al siteului, un back-up la zi, voi reporni site-ul cu backul-ul pe care l-am mai găsit la mine prin arhivă, cu promisiunea că voi face (cu ajutorul celor ce mi-au oferit benevol suportul în administrarea site-ului)  o actualizare completă şi fără pierderi de date.

Mihai Rapcea

luni, 7 mai 2012

Nicolae Calota: HOMOSEXUALII MAI IMPORTANTI DECAT SFINTII INCHISORILOR ?


În urma întâlnirii cu prietenii și simpatizanții platformei Nationalistii.ro, s-a luat decizia organizării unei acțiuni publice deschise tuturor naționaliștilor români, la care să poată participa liber toate organizațiile sau persoanele ce și-au asumat crezul naționalist.
Propunerea care a fost în asentimentul tuturor celor prezenți la întâlnire a fost aceea de a organiza un marș comemorativ, de sărbătoarea creștină a Înălțării Domnului nostru Iisus Hristos, în ziua de joi 24 mai 2012, o zi cu dublă semnificație, întrucât în această zi se face și pomenirea eroilor și martirilor căzuți pentru Neam și credința strămoșească.
Ajunsi insa in fata comisiei de autorizare din Primaria Bucuresti, ne-am lovit din pacate de un refuz categoric. Cu toate ca solicitasem un mars cu doar 100 de participanti purtand in tacere portretele Sfintilor Marturisitori, ni s-a comunicat faptul ca nu numai ca nu putem urma traseul stabilit initial, dar sub nici o forma nu putem desfasura marsul pe carosabil, ci doar pe trotuar!!!
Le-am atras atenția “tovarășilor” că ne cam discriminează în raport cu alte organizații, cărora nu le-au îngrădit niciodată deplasarea pe carosabil, ba dimpotrivă, le-au asigurat tot suportul și logistica necesară, dând drept exemplu parada perversității (travestită în așa-zisa “diversitate” homosexuală), adunare publică ce scandalizează an de an opinia publică românească și care totuși continuă să primească aprobarea de a paraliza circulația mașinilor în toată Piața Unirii. Ce răspuns credeți că am primit ? Textual: “Aaaa, dar parada gay este un eveniment major…” DE CÂND A AJUNS ANORMALITATEA, ABERAȚIA ȘI SATANISMUL HOMOSEXUALITĂȚII “EVENIMENT MAJOR” ÎN ROMÂNIA !? SI CINE DICTEAZA IMPORTANTA MAI MARE SAU MAI MICA A UNUI EVENIMENT?
PARINTELE ARSENIE BOCA NU ARE VOIE PE BULEVARDELE BUCURESTIULUI, INSA TRAVESTITII DA???
Înțelegând că nu mă aflu printre prieteni ai Ortodoxiei și ai Neamului Românesc, m-am ridicat de la masa de discuții, refuzând să semnez un protocol de miting rușinos, cu niște politruci care pun mai presus drepturile “minorităților sexuale” față de cele ale majorității Ortodoxe. Cu riscul de a fi amendați, pe 24 mai vom ieși pe traseul anunțat la Primărie pentru a mărturisi Credința Strămoșească și pentru a cinsti sacrificiul eroilor acestui Neam. În aceste vremuri ale inversării valorilor morale, a fi normal și a mărturisi crezul Ortodox și Naționalist poate duce la repercursiuni. Se vede că se întorc vremurile muceniciei din primele veacuri ale creștinismului, când mărturisirea credinței creștine în public era aspru pedepsită. Cine are urechi de auzit, să audă. Sus să avem inimile !

Counter

TE-AM PRINS !!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign

Viziteaza profilul lui Mihai Rapcea pe Colegi.ro Internet Trafic - Top Romanesc - Top Sites Romanian Language - Best Romanian Websites

eu

eu